27 Aralık 2020 Pazar

Mont Blanc- Explorer EDP / 2019


























Mont Blanc Explorer EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Mont Blanc- kırtasiye ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alman markasıdır. Şimdi Mont Blanc- Explorer isimli parfümü değerlendiriyoruz. Tatlı, kremsi, yumuşak, ekşimsi, buruk, metalik, yapay ve ferah esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya, deri ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, pembe biber, adaçayı,

Orta- deri, vetiver,

Alt- paçuli, kakao, akigala ağacı, ambroksan.

Mont Blanc- Explorer ( Kâşif )- kremsi meyvelerin ( bergamot- ananas ) baskın olduğu bir açılış yapıyor. Meyveler tene oturma döneminde biraz buruk hissiyata yöneliyor. Orta katmanı erkeksi- yeşil çiçekler ( yasemin- sardunya ) forse etmekte. Tatlı ama yapay verilmiş deri notası bunu takip edecektir. Kapanışta kremsi aromalar var. Vanilya, misk ve odunsu notalar ( baskın sedir ağacı ) algılanmakta.

Mont Blanc- Explorer isimli parfümde meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar çizgisinde giden ferah ve yumuşak aromalar bulunmakta. Yapay deri vurgusu yardımcı elemandır ve bünyeyi rahatsız etmez. Bu aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Orta bölümdeki çiçekler, sucul karakter yansıtıyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Tenime yerleşmesinden bir saat sonra, orta bölümde ekşimsi ve tozlu limon ve keskin aromatik otlar ( biberiye, kişniş ) hissettim. Ancak genelde temiz ve rafine koku biçimleri mevcuttur.

Mont Blanc- Explorer- orta katmandaki tozlu, ekşimsi, yapay ve metalik unsurlara karşın tene özgürce sıkılabilir. Ayrıca dengeli bir tatlılık verilmiş ve nota geçişleri başarılı olmuş. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. İlk anda güçlü bir fark edilirliği var. Sonra tensel koku formuna geçip yumuşuyor. Kremsi meyveler ( ananas ), deri notası, kremsi vanilya ve odunsu notalar ekseninde, günün büyük bir bölümünde etkili olan bir kalıcılığı mevcuttur. Böylece genel yapısı itibariyle Creed- Aventus For Him isimli parfüme çok benzemektedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder