29 Aralık 2020 Salı

Xerjoff- V Accento EDP / 2019

 















Xerjoff- V Accento EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Xerjoff- İtalyan niş parfüm markasıdır. Şimdi Xerjoff- V Accento isimli bayan parfümü hakkında söz söyleyeceğiz. Meyveler, çiçeksi notalar, baharatlar, misk, amber ve vanilya aromaları bu parfümü biçimlendiriyor. Tatlı, kremsi pudralı, biraz sabunsu, ferah, serin, sıcak, yumuşak ve yapay esintileri var. Şipre- çiçeksi grubunda gösterilmiştir.

Üst- ananas, sümbül,

Orta- iris, pembe biber, yasemin,

Alt- misk, vetiver, amber, vanilya, paçuli.

Xerjoff- V Accento isimli parfümün açılışını kremsi tarzda tropik meyveler yapıyor. Ananas ana temadır. Mango da olabilir. Bunu yeşil / bitkisel ve ferah kokan çiçeksi notalar takip etmektedir. Sümbül, siklamen ve leylak tahmin ediliyor. Pudralı vurgular yapan iris, yasemin ve manolya gibi çiçekler de orta katmanda yer alacaktır. Ayrıca gene bu kısımda tatlı biber- pembe biber gibi baharatları algıladım. Kapanış bölümünde önce pudralı misk- amber ikilisini göreceğiz. Sonra kremsi vanilya geliyor. Son fazda ise misk notası pudralı hale gelmiştir. 

Xerjoff- V Accento isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleştiğini söyleyebiliriz. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan ve biraz da boğucu olabilecek bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren kuvvetli kalıcılık performansı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. Orta katmandan itibaren belirginleşen ve kapanış bölümüne kadar etkisini sürdüren pudralı & sabunsu rayihalar ve buna bağlı olarak pudralı çiçeksi notalar- misk çizgisi boyunca görülen yapaylık nedeniyle fark edilirlik ve kalıcılık artmış ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Buna karşılık kremsi, tatlımsı ve yeşil ve ferah kokan meyveler, baharatımsı nüanslar ve çiçekler ( sümbül, siklamen, leylak ) beğeniliyor. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder