7 Aralık 2020 Pazartesi

Tiziana Terenzi- Lince Extrait de Parfum / 2018

 















Tiziana Terenzi Lince EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Tiziana Terenzi- İtalyan parfüm markasıdır. Bugün Tiziana Terenzi- Lince isimli parfümü yorumlamaktayız. Tatlı, kremsi, pudralı, sıcak, keskin, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. İçkimsi notalar, meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Şipre- çiçeksi kategorisinde gösterilebilir.

Üst- pelin içkisi kokteyli, yıldız anason, yeşil çay, greyfurt, portakal, bergamot,

Orta- iris, yasemin, incir, portakal çiçeği, gül, 

Alt- vanilya çiçeği, vanilya fasülyesi, kediotu, amber, sandal ağacı, misk.

Tiziana Terenzi- Lince isimli parfümün başlangıcında içkimsi notalar, meyveler ve turunçgiller var. Bunlar pelin içkisi kokteyli, keskin incir / incir yaprağı- yıldız anason- greyfurt karışımıdır. İncir yeşil ve ferah kokuyor. Diğerleri içkimsi bir tatlılığa sahiptir. Orta katmanda çiçeksi notalar bulunuyor. Sümbülteber, kediotu ve nergis gibi pudralı çiçeklerin yanında yasemin, iris ve zambak gibi kremsi tatlılık barındıran çiçekler sayılabilir. Tene oturma evresinde bu çiçeksi notalar, kediotu- sümbülteber ağırlıklı olarak iyice pudralı hale gelecektir. Son bölümdeki kremsi ve tatlı vurgular yapan vanilya- odunsu notalar ( sandal ağacı ), ilerleyen saatlerde giderek daha da yapaylaşacaktır.

Tiziana Terenzi- Lince isimli parfümde açılış notaları kendi içinde harman oluşturuyor. Diğer aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gayet yavaş akışkanlıkla, iki saat sonra tamamen tene yerleşiyor. Devamında özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kuvvetli kalıcılık yapmasının nedeni, her şeyden önce yüksek kremsi ve pudralı aromalarıdır. Kremsi, pudralı yapısal düzen ve sonlardaki bariz yapaylık dolayısıyla baş ağrıtabilir. Tene dengeli dozaj verilmesi gereklidir. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde değerlendirebilirsiniz.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder