7 Ocak 2023 Cumartesi

Emporio Armani- Stronger With You Intensely EDP / 2019


 

























Emporio Armani Stronger With You Intensely EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Emporio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bugün Emporio Armani- Stronger With You Intensely isimli parfümü konuşacağız. Baharatlar, tütün, vanilya, çiçeksi notalar, tonka fasülyesi ve deri gibi koku nüansları vermekte. Tatlı, şekerli, sabunsu, yapay, yumuşak ve hafif esintiler barındırıyor. Oryantal- fujer kategorisinde gösteriliyor.

Üst- pembe biber, ardıç meyvesi, menekşe,

Orta- lavanta, adaçayı, şekerleme, tarçın,

Alt- amber, tonka fasülyesi, vanilya, süet.

Emporio Armani- Stronger With You Intensely- şekerli baharatlar ile başlıyor : Tarçın, kakule ve pembe biber hissediyoruz. Çünkü biberli tonlamalar mevcuttur. Geri planda hafifçe sabunsu çiçekler yer almakta : Leylak, menekşe ve sardunya harmanı olduğu söylenebilir. Orta bölümde tatlılık biraz daha artıyor. Tatlı tütün ve şekerli vanilya & tonka fasülyesi algılanıyor. Tatlı ve yapay verilmiş deri notası son fazda etkilidir.

Emporio Armani- Stronger With You Intensely isimli parfüm, baharat, tütün, deri ve vanilya kullanımı ile ( özelliklerini yukarıda belirttik ) Viktor & Rolf- Spicebomb isimli parfüme gönderme yapıyor. Ayrıca bu aromaların bolca şekerli / tatlı hissiyat barındırması ile günümüzün yapay tatlı baharat temalı parfümlerinin çok tanıdık örneklerinden biridir.  Gene aynı cümleden olmak üzere, şekerlenmiş baharatlar- sabunsu çiçeksi notalar- tütün- tonka fasülyesi çizgisinde günümüzün modern şekerli fujerlerine örnek gösterilebilir. Elbette tatlılığın yükselmesi, parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirmektedir. Dört- beş kez fıslatmak yeterlidir. Gene de nota geçişleri sorunsuzdur. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla işlevini yerine getirir. Çabuk terleyen yağlı tende kuvvetli biçimde iki gün kalıcılık yapar. Fark edilirlik özellikle dışarıya karşı çok etkili olacaktır. İdeal bir sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde kullanmak mümkündür.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder