25 Eylül 2021 Cumartesi

Azzaro- Chrome Intense EDT / 2015




Azzaro- Fransız moda markasıdır. Şimdi Azzaro- Chrome Intense isimli parfümü inceleyeceğim. Tatlı, kremsi, hafif sabunsu, yumuşak, ferah, sucul, ozonlu ve yapay esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, meşe yosunu, odunsu notalar, çiçeksi notalar ve amber gibi aromalarla şekilleniyor. Odunsu- baharatlı kategoride gösterilmekte.

Üst- bergamot, greyfurt, zencefil, hedione molekülü,

Orta- ozonlu notalar, liken, sucul yasemin,

Alt- amber, misk, mate bitkisi, odunsu notalar.

Azzaro- Chrome Intense isimli parfümün açılışında kremsi bergamot ve limon gibi turunçgiller var. Ara nüans olarak tatlı baharatımsı unsurlar ( zencefil ) varsa da, genel koku gidişatında pek etkili değil. Ozonlu ve sucul notalar ve meşe yosunu bunu takip ediyor. Sonrasında yeşil kokan çiçeksi notalardan yasemin belirginleşiyor. Leylak da olabilir. Tatlımsı amber, yapaylık barındıran tatlı sedir ağacı ve hafifçe sabunsu ebegümeci kapanışı yapmıştır.

Azzaro- Chrome Intense- dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vermesine rağmen, son bölümde yapaylık barındırıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılablir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder