25 Ekim 2021 Pazartesi

Acqua Di Parma- Colonia Club Eau De Cologne / 2015

 















Acqua Di Parma- İtalyan niş parfüm şirketidir. Bugün Acqua Di Parma- Colonia Club isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Tatlı, yumuşak, ferah ve serin yapıdadır. Turunçgiller, aromatik otlar, çiçeksi notalar, lavanta, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Odunsu- aromatik grubunda gösteriliyor.

Üst- nane, bergamot, portakal çiçeği, limon, turunç yaprağı, mandalina,

Orta- lavanta, sardunya, kasnı otu sakızı,

Alt- vetiver, amber, misk.

Acqua Di Parma- Colonia Club isimli parfüm, tamamen ferah yeşil kokan aromalardan oluşuyor : Baştan sona değin aromatik otlar ( baskın nane ) turunçgiller ( limon, bergamot, mandalina ), tatlı erkeksi çiçeksi notalar ( neroli, portakal çiçeği, limon mine çiçeği ), lavanta, odunsu notalar ( vetiver )- yumuşak misk notaları serin ve enerjik hissiyat sunmaktadır.

Acqua Di Parma- Colonia Club- aromatik yeşil- odunsu bir kolonya olarak tasarlanmış. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Koku karakterindeki ana bileşenler / istasyon notalar nane, limon, mandalina, neroli, lavanta ve vetiverdir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar gözleniyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Ne var ki, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu hafif esintilerle kendini hatırlatıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Canlı, rafine ve mutluluk verici kokusuyla çok beğenimizi kazandı.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder