22 Kasım 2021 Pazartesi

Roja Dove- Sweetie Aoud Parfum / 2015


























Roja Dove- İngiliz niş parfüm firmasıdır. Bugün Roja Dove- Sweetie Aoud isimli parfümü inceleyeceğim. Çiçeksi notalar, tütsü, deri, baharatlar, odunsu notalar, meyveler, tütün, reçineler ve amber bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, sıcak, kuru, yumuşak, tozlu, yapay ve yağlı esintileri var. Oryantal- çiçeksi grubunda gösteriliyor. Markanın sitesinde gurme yönünüden bahsedilmiş.

Üst- artemisa ( yavşan otu ), bergamot,

Orta- gül, laden otu, günlük ağacı reçinesi,

Alt- kakule, kimyon, cypriol yağı, gurjan balzamı, paçuli, sedir ağacı, gayakum ağacı, ardıç meyvesi, amiris ağacı, agar ( öd ) ağacı, makaron, buhur, laden otu.

Roja Sove- Sweetie Aoud isimli parfüm, tatlı güllü baharatlarla açılmış. Bunlar biraz meyveli hissiyat veriyor. Pembe biber ve kakule olabilir. Tene oturma evresinde baharatlar biberli vurgular yapacaktır. Bunu kuru deri notası takip etmekte. Devamında dumanlı tütsü ve kuru tütün hissettim. Yağlı ve yapay öd ağacı teması ve sandal ağacı ile sona gelinmiş.

Roja Dove- Sweetie Aoud isimli parfümde meyveli baharatlar vişne ve çilek efekti veriyor. Hayvansal biçimdeki odunsu notaları ( öd ağacı- sandal ağacı ) ağaç reçineleri ( laden otu ) destekliyor. Deri notası gene kendini gösteriyor. Tam bu sırada yağlı amber kokusunu algılıyoruz. Ayrıca tütsü notasının yanıda kuru vetiver var.

Roja Dove- Sweetie Aoud- tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Öd ağacı, sandal ağacı ve deri notaları burun ve zihin algısını zorlayabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gayet yavaş akışkanlıkla iki saat sonra tene yapışıyor ve yakın kalıyor. Ancak öncesinde sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve güçlü fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca etkili kalıcılık sağlıyor. Baharatlar, reçineler, deri ve öd ağacı kalıcılıkta söz sahibidir. Sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara ve akşam vaktine uyar. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 4 Kalıcıliık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder