7 Mart 2021 Pazar

The Merchant Of Venice- Arabesque EDP / 2015


























The Merchant Of Venice- İtalyan parfüm şirketidir. Şimdi The Merchant Of Venice- Arabesque isimli parfümü inceleyeceğim. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, koyu, ekşimsi ve pudralı bir yapısı mevcuttur. Meyveler, odunsu notalar, baharatlar, vanilya, tütün ve reçineler bu parfümü şekillendirmekte. Oryantal - odunsu kategorisinde gösteriliyor.

Üst- zencefil, tütün yaprakları, erik,

Orta- tarçın, tonka fasülyesi, sedir ağacı,

Alt- benzoin, vetiver, misk.

The Merchant Of Venice- Arabesque ismini taşıyan parfümün açılışı tatlı baharatlarla yapılıyor. Bunlar biraz da reçineli hissiyat vermekte. Tarçın ve zencefil gibi keskin baharatlar olabilir. Tene oturma işlemi erkenden başlıyor. Gene baharatlar sahnede gözüküyor. Bu defa mayhoş- ekşimsi erik ve vişne gibi meyvelerin desteklediği meyvemsi baharatlar algılanmakta. Orta katman tamamen baharatlı tonlara sahiptir. Baharatlara, sonlara doğru doğru kuru tütün katılacaktır. Pudralı vanilya ve kremsi paçuli kapanışı gerçekleştiriyor. Bu arada başlangıçtaki reçineli vurgular aşağıya iniyor.

The Merchant Of Venice- Arabesque- tene dengeli sıkılmalıdır. Vanilyalı reçineler, tütün ve kremsi paçuli katmanı sonda dengesiz bir tatlılık ve şekerliliğe yol açıyor. Baharatlar ise uyumlu bir harman veriyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Fark edilirliği her daim güçlü ve yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle kuvvetli kalıcılık sağlar. Sonbahar- kış sezonu, soğuk havalar ve akşam vakti için idealdir. Dış ortamdaki toplantı ve davetler ile gece eğlencelerinde düşünülecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder