4 Temmuz 2021 Pazar

Jacques Fath- Green Water EDP / 2015





























Jacques Fath- Fath- Fransız parfüm markasıdır. Bu markanın Fath's Essentials koleksiyonunda bulunan Jacques Fath- Green Water isimli parfümü incelemek istedim. Narenciye, aromatik otlar, çiçekler ve odunsu notalarla şekillenmekte. Tatlı, ferah ve yumuşak bir harmanı var. Aromatik- yeşil grupta değerlendirilebilir.

Üst- portakal çiçeği, limon, bergamot, mandalina, portakal,

Orta- fesleğen, tarhun, nane, karanfil, karaman kimyonu,

Alt- vetiver, meşe yosunu, gri amber, misk.

Jacques Fath- Green Water ( yeşil su )- çok kaliteli ve ferah limon kolonyası havasındadır ve böyle bir açılış yapar. Tatlı narenciye vurguları ve enerjik aromatik otlar başlangıcı güçlü biçimde domine etmekte. Portakal ve mandalina baskındır. Limon bunlara destek verir. Fesleğen, nane ve adaçayı buna destek verir. Devamında erkeksi yeşil çiçekler var. Portakal çiçeği, karanfil ve yasemin tahmin ediliyor. Son bölümde çok güzel meşe yosunlu köksü vetiver uygulaması var. Buna misk katılıyor.

Jacques Fath- Green Water- klasik limon kolonyasının içine aromatik otlar, erkeksi çiçekler ve meşe yosunlu vetiver katılmış gibi kokmaktadır. Temiz, rafine, dolgun ve son derece lüks bir harman vermektedir. Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli erkeksi kolonya gibi düşünülmelidir. Tene yakın kalır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara, ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar harman halinde iç içe geçmiştir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder