1 Haziran 2021 Salı

Jacques Fath- Curacao Bay EDP / 2015


























Jacques Fath- Fransız parfüm markasıdır. Bugün, Jacques Fath- Curacao Bay isimli parfümü incelemekteyiz. Markanın Fath's Essentials koleksiyonuna aittir. Turunçgiller, çiçekler, denizel notalar ve odunsu notalar gibi bileşenlerden oluşur. Tatlı, yumuşak, asitli ve enerjik yapısı var. Aromatik- odunsu grupta gösteriliyor.

Üst- limon, mandalina, turunç yaprağı, portakal, yeşil notalar,

Orta- deniz notaları, frangipani, kuş üzümü,

Alt- misk, ambergis, odunsu notalar,

Jacques Fath- Curacao Bay- tatlımsı ve asitli turunçgillerle başlıyor. Yeşil- sucul erkeksi çiçeklerle devam ediyor. Misk ve yumuşak odunsu notalarla sona eriyor. Sade, basit, çok değişmeyen ve düz çizgide giden kokusu var. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar mevcuttur. Tene hızlı akışkanlıkla yerleşir. Fark edilirlik ve kalıcılık, kaliteli bir kolonya kadardır. Tene özgürce sıkılabilir.

Jacques Fath- Curacao Bay- mandalina ve portakal gibi enerjik narenciye esintilerini, yeşil kokan çiçeklerle ( lotus, yasemin, leylak ) bütünleştirmiş. Bu yönüyle başarılı bir harman veriyor. Yumuşak sedir ağacı ve misk, kapanışta bağımsız notalardır. Notalar tene yakın kalıyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder