31 Mart 2023 Cuma

Yves Saint Laurent- L'Homme Le Parfum ( Parfum ) / 2020

 















Yves Saint Laurent- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Yves Saint Laurent- L'Homme Le Parfum ( Parfum ) isimli parfümü inceleme konusu olarak belirledik. Ozonlu notalar, sucul notalar, turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, amber ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, kremsi, köpüklü, serin, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiş.

Üst- ozon notaları, kakule, limon,

Orta- sardunya, menekşe, defne,

Alt- amber ağacı, sedir ağacı özü, vetiver.

Yves Saint Laurent- L'Homme Le Parfum ( Parfum ) isimli parfümün açılışında, önce ozonlu ve sucul notalar fark ediliyor ve birkaç saniye etkili oluyor. Sonra ozonlu ve sucul yapı yerinde kalmak kaydıyla tatlı ve köpüklü turunçgiller ( limon, greyfurt ) geliyor. Orta katmanı yeşil kokan ferah erkeksi çiçeksi notalar ( tematik menekşe, sardunya, leylak ) dolduracaktır. Buna tatlılık ile kremsilik arasında gidip gelen yumuşak aromatik baharatlar ( kakule, biber ) eşlik etmekte. Yapaylık barındıran tatlı amber ve yapay odunsu notalar ( vetiver ) kapanışı yapmıştır. 

Yves Sainit Laurent- L'Homme Le Parfum ( Parfum ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Son bölümdeki yapaylık rahatsız etmiyor. Aslında tatlılık ile birlikte ferah ve enerjik hissiyat genele yayılmıştır. Kaliteli bir yeşil- aromatik erkeksi kolonya tarzındadır. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetler ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder