20 Mart 2023 Pazartesi

Dolce & Gabbana- The One Pour Homme Eau De Parfum Intense / 2020

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Bugün Dolce & Gabbana- The One Pour Homme Eau De Parfum Intense isimli parfümü inceleyeceğim. Baharatlar, odunsu notalar, deri ve amber içeriklidir. Kuru, tatlımsı, şekerli, pudramsı, sıcak, yumuşak, yapay ve plastik esintiler sunuyor. Deri grubunda gösterilmiş.

Üst- kakule, neroli, selvi bitkisi,

Orta- kaşmeran, neroli, benzoin, adaçayı,

Alt- deri, neroli, laden otu, paçuli.

Dolce & Gabbana- The One Pour Homme Eau De Parfum Intense- sıcak esintiler veren biberli ve kuru yapıdaki baharatlarla başlıyor. Kakule ve zencefil olmalıdır. Kuru odunsu notalar ( paçuli ) buna ekleniyor. Yapay, plastik, ilacımsı ve baş ağrısı yapmaya müsait deri- odunsu notalar ( öd ağacı ) ile sona gelindiğini sezinliyoruz. Yumuşak ve tatlımsı olmakla beraber, sonradan yüksek tatlılık ( şekerli tatlılık ) yapan amber aromasıyla kapanış olmuştur. Ayrıca tene oturma döneminde deri notası da pudramsı hale gelmektedir. 

Dolce & Gabbana- The One Pour Homme Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Fakat tene yakın kalmıyor, aksine sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirlik yapıyor. Yüksek tatlılık, pudramsılık ve yapaylık veren aromalarını özellikle değerlendirmek istiyorum : Baş ağrısı yapma riski nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Bu aromalar, parfümün hayvansal koku grubuna girmesine yol açıyor. Aynı minvalde fark edilirliği ve kalıcılığı arttırıyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı vardır. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde düşünülmelidir. Başlangıç ve devam notalarını ( baharatlar ve paçuli ) çok beğendiğimizi söylemeliyiz.

Koku- 3 Kalıcılık- 5 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder