28 Nisan 2023 Cuma

Dolce & Gabbana- K Eau De Parfum / 2020

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Dolce & Gabbana- K Eau De Parfum isimli parfümü tanıtıyoruz. Tatlı, kremsi, şekerli, sucul, ozonlu, yumuşak, sıcak ve ferah esintileri var. Turunçgiller, meyveler, odunsu notalar, aromatik otlar, baharatlar, lavanta ve çiçeksi notalar barındırmakta. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- kan portakalı, yenibahar, ardıç meyveleri, limon, Sicilya limonu, kakule,

Orta- incir, sardunya, lavanta, adaçayı,

Alt- sedir ağacı, paçuli, cypriol yağı, vetiver.

Dolce & Gabbana- K Eau De Parfum- bütün katmanlarda ferah, yumuşak ve enerjik hissiyat sunmakta. Turunçgillerin ağırlıkta olduğu meyveli açılışta, kan portakalı, limon ve incir yer almıştır. Turunçgilller asitli- köpüklü bir tatlılık verir. İncir daha yeşil / bitkisel yapıdadır. Orta bölümdeki yumuşak baharatlar kakule- biber tandanslıdır ve gene yeşil kokan ferah lavantayla desteklenmiştir. Orta bölümün devamında sucul ve ozonlu erkeksi yeşil çiçeksi notalar ve aromatik otlar kaynaşmıştır. Siklamen, sardunya, incir yaprağı, adaçayı ve ölmezotu tahmin ediliyor. Çiçeksi notalar daha ön plandadır. Kapanışta aynı yeşil kokan yapısal düzen, bu sefer odunsu notalarla şekilleniyor : Paçuli baskındır. Vetiver ikinci sıradadır.

Dolce & Gabbana- K Eau De Parfum isimli parfümde, koku karakterinin ana ekseni turunçgiller, lavantalı baharatlar, çiçeksi notalar ve odunsu notalardır. Meyveli- aromatik / sucul koku geçişleri de yardımcı elemandır. Erkeksi çiçekler ve aromatik otlar kendi içinde karışarak, bir harman meydana getirir. Diğerleri katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Aslında yukarıda saydığımız koku katmanları ile kaliteli erkeksi kolonya havasındadır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Baharatlar kalıcılığı biraz daha yükseltme eğilimi gösteriyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder