8 Mayıs 2023 Pazartesi

Avon- Full Speed Gamer EDT / 2020

 















Avon- ABD kökenli kozmetik firmasıdır. Bugün Avon- Full Speed Gamer isimli parfümü değerlendirmeye çalışacağım. Turunçgiller, meyveler, aromatik otlar, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, tozlu, yapay, serin, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üstte greyfurt, ortada ravent yaprağı ve alt notalarda paçuli yaprağı gibi notalar açıklanmış. Buna ilavelerimiz olacak. 

Avon- Full Speed Gamer isimli parfümün açılışını yapan turunçgiller ve meyveler gayet ferah, dinamik ve yeşil kokuyor. Greyfurt, limon, armut ve elma var. Sonrasında gene yeşil ve ferah aromatik otlar geliyor. Ravent bitkisi / yaprağı, nane, biberiye ve adaçayı seçkisini görmekteyiz. Kapanışta önce yapay tatlılık veren misk var. Ardından gelen odunsu notalar, tozlu ama ferah ve yeşil kokan paçuli yaprağı temasıdır.

Avon- Full Speed Gamer isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü misk notasındaki yapaylık rahatsız etmiyor. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Sondaki misk- paçuli çizgisinde parfüm bir miktar sıcaklaşıyor. Bunun dışındaki notalar serindir. Aromatik- yeşil ve ferah bir kolonya havasındadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder