5 Mayıs 2023 Cuma

Tom Ford- Black Orchid Parfum / 2020

 














Tom Ford- ABD moda firmasıdır. Şimdi Tom Ford- Black Orchid Parfum isimli parfümü incelemekteyiz. Gurme notalar, meyveler, içkimsi notalar, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya ve amber aromaları bu parfümü şekillendirmiş. Tatlı, ekşimsi, pudralı, yapay ve metalik esintileri var. Şipre- çiçeksi grubunda gösterilebilir. 

Üst- yer mantarı, erik,

Orta- rom içkisi, ylang ylang, orkide,

Alt- paçuli.

Tom Ford- Black Orchid Parfum- şipremsi bir açılışla gurme notalar, meyveler ve içkimsi notaları peş peşe sıralamış : Tatlı çikolata, ekşimsi erik- kayısı ve rom içkisi gayet net olarak burnumuza geldi. Bundan sonra kadınsı çiçeksi notalar var. Baharatlı ve sarı çiçekler ylang ylang, papatya ve mimoza tahminleri yapmamıza fırsat vermekte. Pudralı çiçekler orkide ve iris olmalıdır. Son bölümde yapay aromalarla muhatap olacağız. Metalik paçuli odunsu notaları temsil ederken, yüksek tatlılıktaki vanilya ve amber ikilisi buna katılıyor. 

Tom Ford- Black Orchid Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor, ancak tene yakın kalmak yerine özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirlik yapıyor. Orta bölümden itibaren baharatlı & pudralı çiçeksi notaların devreye girmesiyle, çabuk terleyen yağlı tende iki gün süren kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Gene pudralı ve yüksek tatlı yapısı nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder