2 Nisan 2015 Perşembe

Juliette Has a Gun- Moon Dance EDP / 2014





























Juliette Has a Gun- Fransız parfüm markasıdır. Juliette Has a Gun- Moon Dance isimli parfümü konu olarak belirledim. Metalik, tozlu ve kuru tonlamalar yoğundur. Çok az tatlılık vardır. Çiçeksi notalar ve odunsu notalar belirgindir. Çiçeksi- şipre grubunda gösteriliyor.

Üstte bergamot, ortada sümbülteber, gül, menekşe ve alt notada paçuli açıklanmakta.

Juliette Has a Gun- Moon Dance- özellikle açılışta yoğun metalik ve tozlu vurgular veriyor. Metalik ve yapay çiçekler var. Sonrasında bu çiçekler biraz daha yumuşak ve ferah hale gelecektir. Sümbülteber, menekşe ve portakal çiçeği gibi notaları başlangıçta tahmin ettim. Belli belirsiz yeşil çiçekler ve bitkiler kokusu da var. Çiçekler orta bölümde sakinleşiyor. Sümbülteber & beyaz çiçek ( yasemin ) harmanı hissediliyor. Son kısımda odunsu notalar var= Kuru paçuli ve yapay- parlak sedir ağacı sayılabilir. Yumuşak süet aromasını da buna ekleyelim.

Juliette Has a Gun- Moon Dance- aslına bakılırsa günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uymaz. Laboratuvar ortamında üretilmiş deney kokusu gibidir. Metalik, kuru ve tozlu yapı özellikle seçilmiş. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk havalar için idealdir. Notalar harmanlanmış vaziyettedir. Kalıcılık ve fark edilirlik kolonya ölçüsündedir. Aromalar tende çok kalmayacağından, özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder