5 Aralık 2016 Pazartesi

Bentley- Bentley For Men Azure EDT / 2014




























Bentley- İngiliz otomobil markasıdır. Şimdi Bentley- Bentley For Men Azure isimli parfümü inceliyoruz. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, misk ve vanilya gibi koku nüanslarıyla belirlenmekte. Tatlı, yumuşak, kremsi, kuru, pudralı, sabunsu ve ferah aromaları vardır. Ayrıca ozonlu, sucul- denizel ve yeşil bitkisel karakterinden bahsedebiliriz. Odunsu- akuatik grupta değerlendiriliyor.

Üst- ananas, menekşe yaprağı, limon, mandalina, bergamot,

Orta- paprika biberi, lavanta, çay, adaçayı,

Alt- kaşmir ağacı, tonka fasülyesi, okyanus molekülü.

Bentley- Bentley For Men Azure- bence buruk ve ekşimsi- tatlımsı meyvelerle başlıyor. Ananas ve bergamot olabilir. Meyve notaları kısa süre etkili oluyor. Sonrasında ozonlu / sucul ve denizel esintilerle birlikte yeşil- erkeksi çiçekler sahne almakta. Lavanta, leylak ve menekşe gibi klasik tahminlerimizi yaptık. Orta bölümdeki yeşil karakter uzun sürüyor. Kapanışta da tatlı vanilya ve yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) olabilir.

Bentley- Bentley For Men Azure- yeşil çiçeklerin arasına aromatik otlar ( adaçayı, kişniş ) karıştırmış. Orta katmanda hafif sabunsu hissiyat da dikkat çekiyor. Sabunsu, tatlımsı ve yeşil koku nüansları dengeli verilmiş. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Fark edilirlik ve kalıcılığı, kaliteli bir kolonya tarzına göre kuvvetli sayılır. Orta katmandan itibaren kalıcılığı artmakta. Çünkü mesela, çiçeksi notalar ve vanilya eksenindeki buruk- tatlımsı- ozonik yapının bunda etkisi büyüktür. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiş olarak algılanır.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder