12 Aralık 2016 Pazartesi

Roja Dove- Lily Extrait / 2014


























Roja Dove- İngiliz niş parfüm firmasıdır. Şimdi Roja Dove- Lily Extrait isimli parfümü inceliyoruz. Krems, sabunsu, pudralı, şekerli ve tozlu yapıdadır. Çiçeksi notalar, turunçgiller, vanilya ve misk aromaları vardır. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, limon,

Orta- zambak, gül, ylang ylang, yasemin, karanfil, tiare çiçeği, karanfil buketi,

Alt- odunsu notalar, vanilya, misk.

Roja Dove- Lily ( zambak ) Extrait isimli parfümün açılışında mandalina ve bergamot gibi kremsi turunçgilleri algıladım. Sonrasında pudralı sarı çiçeksi notalar devreye girdi. Bunu hemen banyo sabunları gibi kokan çiçekler takip etti. Ylang ylang, frangipani, yasemin, zambak pudralı yapıda görünüyor. Buna leylak ve iris gibi sabunsu çiçekler katılacaktır. Şekerli vanilya ve misk kapanışı yapmıştır.

Roja Dove- Liliy Extrait- hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor ve yapışıyor. Aynı zamanda da sahibine ve dışarıya karşı yoğun bir fark edilirlik ile esiyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kuvvetli kalıcılığı vardır. Pudralı, şekerli ve sabunsu rayihalardan ötürü dengeli dozaj şarttır. Üç- dört fıs yeter. Nota geçişleri başarılı olmasına rağmen aşırı tatlılık vermesi dezavantaj oluşturuyor. Dış mekân kokteyl ve toplantıları ile gece eğlencelerinde kullanılacaktır. İdeal sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder