22 Aralık 2016 Perşembe

Karl Lagerfeld- Karl Lagerfeld For Him EDT / 2014




















Karl Lagerfeld, Fransız moda tasarımcısı olarak, markasına kendi isimini vermiş. Düşük yakalı kısa etekler tasarlaması ile ünlendi. Chanel, Tziana, Fendi, Jean Patou, Curiel ve Chole markaları için kıyafet tasarlamıştır.

Karl Lagerfeld- Karl Lagerfeld For Him- tatlı, yumuşak ve kremsi karakterdedir. Odunsu notalar, meyvemsi his, çiçekler parfümü biçimlendirir. Aromatik- fujer grubunda gösterilmekte.

Üst notada lavanta, mandalina; orta notada yeşil elma, menekşe; altta ise sandal ağacı ve amber notaları verilmiş.

Karl Lagerfeld- Karl Lagerfeld For Him isimli parfümde genelde dengeli bir tatlılık var. Rahatsız edici bir sentetiklik yok. Günümüz modern kokularından biri olmuş. Fazla beklentiye girmeden kullanılabilir. Genel beğeniye hitap ediyor...

Taze, canlı ve tatlı bir mandalina ve lavanta ile aromatik- fresh bir açılış yapar. Sonra tatlılık oranı artar= Sulu elma hissedilir. Yoğun, güçlü ve ıtırlı bir menekşe, parfümü pudralı hale çevirmekte. Menekşe kaliteli ve sofistike tarzı yansıtmakta. Tene oturup güzelleşme başlıyor. Devamında ben, odunsu notalar ve tatlı ve kremsi bir misk hissettim. Böylece tenden ayrılır. Çok sürprizi yok. Düz bir çizgide ilerleyen, güvenli bir koku karakteri var.

Karl Lagerfeld- Karl Lagerfeld  For Him- her mevsime uyar. Tatlımsı, fresh, yumuşak aromalar takdir edilmektedir. Günlük kullanım içerisinde yer ve zaman kısıtlaması olmaz. Ancak, bunu nüanse etmek gerekir. Şöyle ki,

- Aromatik turunçgil ve lavanta söz konusu olduğunda; yaz sezonu, ofis içi ve günlük gezinti vb. seçenekleriniz vardır.

- Yoğun ve güçlü erkeksi çiçekler ( menekşe ) ve odunsu notalar düşünüldüğünde; gece davetlerinde de kullanabilirsiniz. Buna mukabil sonbahar- kış kokusu olarak değerlendirilebilir.

Tenimde kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yaptı. Fark edilir tarafı lavanta, aromatik otlar, menekşe çizgisinde daha belirgindir. Parfüm dünyasında yenlik getirmese de, modern parfümlerden biri olarak beğenilecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçerek, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder