2 Aralık 2016 Cuma

Loewe- Solo Loewe Sport EDT / 2014



























Loewe, İspanyol giyim ve lüks eşya üreticisidir. Loewe- Solo Loewe Sport isimli bir parfümü var. Kolonya tarzında hafif, aromatik ve ferah bir kokudur. Odunsu- şipre tarzında diyebiliriz. Narenciye, odunsu notalar, bitkiler bu parfümü tanıtmaya yetecektir.

Üst notada bergamot, mandalina; orta notada biberiye, lavanta; altta ise paçuli, meşe yosunu, amber gösterilmiş.

Ferah ve dinamik turunçgil hissiyle başlamakta= Bergamot, mandalina ve limon aromalarını seçtim. Biraz ekşimsi bir tarzı var. Sonra aromatik otlar algılanıyor. Burada da tatlımsı lavanta ve fesleğen, adaçayı ve nane olarak tahmin yaptım. Koku karakteri aromatik- turunçgil nüanslarını uzun süre korudu. Kapanışta yapay odunsu notalar ( sedir ağacı, paçuli ), meşe yosunu ve yumuşak misk var.

Yaz mevsimine, günlük faaliyetlere uygundur. Aromalar hafif olduğundan, bolca sıkılabilir. Kalıcılık 6 saat kadar etkilidir. Sonra tene yakın durur. Bir süre daha hafifçe eser. Kokusu düz çizgide gider. Böyle bir kokudan, yaz sıcağında ferahlatması dışında bir şey beklenmez. Hızlı akışkanlık var. Dengeli bir tatlılık görülür. Narenciye ve yosunlu odunlarla fark edilmesi mümkündür.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder