20 Aralık 2016 Salı

Hugo Boss- Bottled Unlimited EDT / 2014


























Hugo Boss- Alman moda markasıdır. Şimdi Hugo Boss- Bottled Unlimited isimli parfüm hakkında görüşlerimizi ifade edeceğiz. Kremsi, tatlı, yumuşak, sucul ve enerjik esintileri var. Meyveler, aromatik otlar, baharatlar, çiçeksi notalar, amber ve misk gibi koku nüansları veriyor. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- nane, menekşe yaprakları, greyfurt,

Orta- ananas, tarçın, gül,

Alt- laden otu, sandal ağacı, misk.

Hugo Boss- Bottled Unlimited- naneli- mentollü bir açılıştan sonra, bu koku formunu yeşil- sucul aromatik otlar biçiminde olgunlaştırıyor. Adaçayı ve okaliptüs karışımı olabilir. Devamında ananas baskınlığında kremsi meyveleri göreceğiz. Bu da hemen tarçın temalı meyvemsi baharatlara çevrilecektir. Orta katmanı oluşturan erkeksi sucul yeşil çiçeklsi notaların, menekşe kontrolünde olduğunu düşünüyoruz. Lotus ve leylak da yardımcı elemandır. Yumuşak amber- misk karışımıyla sona gelinmekte.

Hugo Boss- Bottled Unlimited isimli parfüm günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene bolca sıkılabilir. Kalıcılık ve fark edilirlik konusunda, kaliteli erkeksi kolonya performansı baz alınacaktır. Bu anlamda gün içinde tazeleme yapılabilir, hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Notalar uyumlu ve tatlılık dengelidir. Aromalar baskın- tematik kokular ve yardımcı kokular halinde iç içe geçmiştir. Örneğin, tarçın & meyvemsi baharatlar.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder