16 Mart 2013 Cumartesi

Ajmal- Shadow Amor Pour Femme EDP / 2008



























Ajmal- Birleşik Arap Emirlikleri parfüm markasıdır.

Geleneksel Arap parfümlerinin yanında, günümüze özgü modern parfümler de üretiyor.

Tütsü, mür yağı, öd ağacı, misk yağı , gül safran, paçuli, pudralı çiçekler, narenciye, aromatik otlar- Ajmal markasının parfümlerinde harmanlanıyor.

Ajmal- Shadow Amor Pour Femme- değerlendirme konusu seçilmiştir. Meyve, çiçek, bitki, yumuşak baharat ve odunsu notalar barındırıyor. Biraz şekerli bir tatlılığı var. Ama rahatsız etmiyor. Meyveli- çiçeksi grupta bulunmakta. Kremsi, yumuşak ve tozlu yapısı var.

Shadow= Gölge.

Ajmal- Shadow Amor Pour Femme için frezya, tatlı portakal, elma, egzotik meyveler, vanilya, misk, sedir ağacı ve sandal ağacı notaları verilmiş. Sade, basit ve gösterişsiz bir kokusu var. Harmanı dolgun ve detaylıdır.

Açılışta tatlı meyveler yoğundur. Aromatik otlar bunu destekliyor. Elma, mandalina, portakal seçkisi var. Sucul bitkiler ( defne, tarhun ) var. Sonrasında frezya, portakal çiçeği, gül ve yasemin gibi kremsi- yumuşak beyaz çiçekler gelmekte. Hafifçe biber tonları alınmakta. Son bölümde, vanilya tatlılığı arttırıyor. Yumuşak misk ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) kapanışı yapar...

Ajmal- Shadow Amor Pour Femme- çiçek ve meyvelerin yoğun olduğu bir parfümdür. Diğer notalar yardımcı elemandır. Notalar harman halindedir, kaynaşmıştır. Sondaki şekerli tatlılığa rağmen, nota geçişleri başarılıdır. Yoğun ve güçlü aromasından ötürü, günlük kullanımda pek de tazeleme gerektirmeyebilir.

Fark edilirliği her daim yoğun olmakla, tene yakın kalıyor. Akışkanlık yavaştır. Aromalar tene yavaşça yerleşir. Kalıcılığı, çabuk terleyen yağlı tende, bir güne yakın oluyor. Sonbahar- kış döneminde daha iyi performansı olacaktır. Gene de her mevsim kullanılır. Genel beğeniye yöneliktir.

Ajmal- Shadow Amor Pour Femme- tenime olca uygulayabileceğim bir parfüm oldu. Canlı, pozitif ve enerjik bir aroması var. Gece gezmeleri, davet ve kokteyller için uygundur. İş yeri ortamında hafif bir dozaj yeter.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder