10 Temmuz 2014 Perşembe

Azzaro Twin For Men EDT / 2008


 


























Fransız moda markası Azzaro, yaz mevsimde kullanılabilecek, hafif, ferah bir parfüm üretmiş= Azzaro Twin... Aromatik- odunsu gruptadır ve turunçgil, meyve, hafif baharat esanslarını barındırır. Notaları da bergamot, elma, mandalina, badem, paçuli, sandal ağacı, muskat ve gül ağacı olarak açıklanıyor.

Canlı ve ferah turunçgillerle yapılan açılışı beğendim. Güzel ve modern bir bergamot- mandalina ikilisi var. Biraz asitli ve ekşi yapı göstermekte. Sonrasında çilek benzeri tatlı- meyveli notalar geliyor. Badem aromasını alıyoruz. Hafif odunsu notalar, paçuli ve yumuşak baharatlar ile kapanışı yapmakta. Ben, baharatlı kısımda daha çok hindistancevizi rayihaları hissettim. 

Sade ve basit bir harmanı var. Dengeli bir tatlılık mevcuttur. Rafine ve akışkan aromalar var. Fark edilirliği zayıf kalmakta. Tende kalış süresi 5- 6 saat kadardır. Ama kokusu kalitelidir. Günlük kullanımda kolonya tarzına yakındır. Benzerlerine piyasada çok rastlanacak bir koku olmuş. Tene yakın duruyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder