28 Ekim 2013 Pazartesi

L' Occitane Verdon
























Fransız kozmetik firması L' Occitane' ın bu kokusu aromatik- narenciye sınıfında yer alıyor. Üst notada bergamot, limon; orta notada nane, lavanta; alt notada ise sedir ağacı ve deniz notaları var.





Yeşil bitkiler, hafif baharat çeşnisi, deniz/ su notaları takdir edilmekte. Canlı ve ferah turunçgil açılışı yapmakta. Sonra nanenin egemenliğinde aromatik otlar geliyor. Aslında parfümde baştan sona ferah ve temiz bir nane notası alınıyor; diğer notalar naneyi destekliyor. Nane temalı bir parfüm. Kapanış ise yumuşak bir ağaç notası ve deniz etkileriyle olmakta.

Yaz mevsimine göre tasarlanmış bir parfüm. Kalıcılığı nane, aromatik otlar/ lavanta ekseninde artmakta. Günlük kullanıma uygun, esansiyel yağ kıvamında bir parfüm. Hoş, sevimli bir yapısı var. Nane, turunçgil ve lavanta sentezinde güzel ve kaliteli bir tatlılık mevcut. Dengeli ve uyumlu notalar verilmiş.

Koku- 4 Kalıcılık- 3


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder