1 Şubat 2013 Cuma

Escentric Molecules- Molecule 03 EDT / 2010
















Escentric Molecules- Alman kimya, parfüm ve kolonya markasıdır. Bugün Escentric Molecules- Molecule 03 isimli parfümü inceliyoruz. Plastik, yapay, sentetik, metalik, tuzlu, sabunsu, ekşimsi, tatlımsı, kuru, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, odunsu notalar, içkimsi nüanslar ve gurme notalar barındırıyor. Vetiver teması üzerine inşa edilmiş. Aromatik- odunsu grupta gösterilebilir.

Escentric Molecules- Molecule 03 isimli parfümde, her katmanda vetiver notası baskındır. Açılıştan kapanışa değin diğer notalarla ( İçkimsi notalar : Votka- viski. Turunçgiller : Greyfurt- limon. Gurme notalar : Kahve- toprak tentürü ) harmanlanmıştır. Ayrıca vetiverin çeşitli koku biçimlerine ( plastik, sentetik, metalik, yapay, tuzlu, samansı, yeşil- çimensi, sabunsu ) rastlanmaktadır. Plastiğimsi vetiver notasıyla açılan parfüm, kahveli- toprak tentürlü vetiver vurgusuyla sonlanmaktadır.

Escentric Molecules- Molecule 03- çok tatlılık barındırmaz. Yalnızca turunçgillerde biraz tatlılık- ekşimsilik var. Kahveli- topraksı ve samansı aromalar kuru ve sıcaktır. Vetiver temasıyla harmanlanan her aroma, aslında sırasıyla tene yerleşiyor. Gayet yavaş akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Sıkıştan yarım saat sonra tene oturma işlemi tamamlanıyor. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Sabunsu, plastik ve yapay vurgularından dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyacaktır. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de kullanma opsiyonunuz var.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder