25 Haziran 2023 Pazar

Paco Rabanne- Olympea Blossom Eau De Parfum Florale / 2021

 















Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Bugün Paco Rabanne- Olympea Blossom Eau De Parfum Florale isimli bayan parfümünü değerlendirmek istiyorum. Meyveler, vanilya, çiçeksi notalar, tuz ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, şekerli, kremsi, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Şipre- çiçeksi grubunda gösterilmektedir. 

Üst- gül, pembe biber,

Orta- armut, şerbet, kuş üzümü,

Alt- vanilya, tuz, kaşmeran, paçuli.

Paco Rabanne- Olympea Blossom Eau De Parfum Florale isimli parfümün başlangıcında yüksek şekerli tonlamalar yapan meyveler ve çiçeksi notalar yer alıyor. Armut, kuş üzümü, aslan meyvesi ve tutku meyvesinin ( çarkıfelek meyvesi ) yanısıra, gül teması ve leylak var. Bunu kremsi vanilya ve tuz aroması takip ediyor. Daha sonra da tuzlu paçuli gibi odunsu notalarla kapanışa yönelmektedir.

Paco Rabanne- Olympea Blossom Eau De Parfum Florale isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla belirleniyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı ve fark edilirliği takviye edilebilir. Tene oturma evresinde, özellikle vanilya notasında yapaylık mevcuttur. Ayrıca meyveli- güllü katmanın yüksek şekerliliği gene de tene dengeli sıkılmasını gerektirebilir. Dört- beş fıs yeter. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Tatlılık genele yayılmıştır. Buna son bölümde tuzlu aromalar katılıyor. Bunun dışında nota geçişleri sorunsuz olmuş.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder