3 Haziran 2023 Cumartesi

Paco Rabanne- Lady Million Fabulous Eau De Parfum Intense / 2021

 















Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Bugün Paco Rabanne- Lady Million Fabulous Eau De Parfum Intense isimli bayan parfümü konu olarak seçilmiştir. Çiçeksi notalar, vanilya, baharatlar, güneş notaları ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, pudramsı, sıcak, serin, yumuşak ve ferah esintileri var. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- mandalina, pembe biber,

Orta- sümbülteber, güneş notaları, yasemin, ylang ylang,

Alt- vanilya, tonka fasülyesi, meşe yosunu.

Paco Rabanne- Lady Million Fabulous Eau De Parfum Intense isimli parfümün başlangıcında tatlı hindistancevizi- vanilya ikilisini görmekteyiz. Gene tatlımsılık barındıran ve yeşil kokan tropikal çiçekler bunu takip ediyor. Zambak, neroli ve hibiskus / nar çiçeği olabilecektir. Bu arada, harmanda belirtilen güneş notalarını da net olarak algılıyoruz. Tropikal çiçekler ve güneş notaları güneş kremleri gibi kokuyor. Devamında kremsi çiçeksi notalar var. Yasemin ve frezya tahminleri yaptım. Sonlara doğru baharatlı geçişler yapan sarı- pudramsı çiçeksi notalar sahne almaktadır. Ylang ylang, sümbülteber ve hanımeli hissediyoruz. Tatlı biberli baharat nüansları, pembe biber olmalıdır. Tatlı vanilyalı misk aromalarıyla parfüm tenden ayrılıyor.

Paco Rabanne- Lady Million Fabulous Eau De Parfum Intense isimli parfümde, yeşil & tropikal, kremsi ve pudramsı olmak üzere üç türden çiçeksi notalar grubu var. Yani bu, çiçeksi bir parfümdür. Diğer notalar yardımcı elemandır. Açılıştan itibaren sıcaklık mevcuttur. Kremsi ve pudramsı çiçekler kısmında sıcaklık artıyor. Tropikal çiçekler ise, daha serin, ferah ve enerjiktir. Nota geçişleri başarılı yapılmış. Bariz bir yapaylığa da rastlamadım. 

Paco Rabanne- Lady Million Fabulous isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Gayet yavaş akışkanlıkla, 1 saat içinde tene yerleşiyor. Sonrasında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği söz konusudur. Çabuk terleyen yağlı tende, üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Günün değişik zamanlarına göre dozaj ayarlamasıyla kullanılabilir ve fakat en isabetlisi, tene dengeli sıkılmasıdır. Dört- beş fıs yeter. Özellikle orta katmandan itibaren yoğunlaşan kremsi ve pudramsı rayihalarından dolayı kalıcılık ve fark edilirlik yükselmiş ve tene dengeli dozaj şart olmuştur. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder