20 Mayıs 2023 Cumartesi

Jesus Del Pozo Nightology Intimate Elixir EDP / 2021

 















Jesus Del Pozo- İspanyol moda firmasıdır. Şimdi Jesus Del Pozo- Nigtology Intimate Elixir isimli parfümü incelemek istiyorum. Sabunsu, tatlı, kremsi, ferah, sıcak, yumuşak ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, aromatik otlar, baharatlar, lavanta, vanilya, badem ve odunsu notalar gibi içeriklere sahiptir. Oryantal- fujer grubunda gösterilebilir.

Üstte selvi bitkis, pembe biber, ortada badem, gayakum ağacı ( öd ağacı ) ve alt notalarda vanilya ve sandal ağacı aromalarına yer verilmiş.

Jesus Del Pozo- Nightoloy Intimate Elixir isimli parfümün açılışı ferah ve yeşil aromalarla gerçekleşiyor. Selvi bitkisi, adaçayı ve kişniş gibi aromatik otlar algılıyorum. Devamında sabunsu rayihalar sahne almakta. Kadınsı çiçeksi notalar olabilir. Kediotu, lavanta ve yasemin gibi tahminler yapabiliriz. Bunu sınırlı bir tatlılık takip ediyor. Yalnız sabunsu kokular da henüz etkilidir. Baharatlı vurgular yapıldığını düşünüyorum. Pembe biber ve kimyon olmalıdır. Sabunsu badem nokta vuruşu da yapılmış olabilir. Sonlara doğru kremsi tonlamalarla vanilya ve odunsu notalar ( sandal ağacı ) mevcuttur. Kapanış bölümünde bariz bir yapaylık var ve tatlılık da yükseliyor.

Jesus Del Pozo- Nightology Intimate Elixir ( Mahrem İksir ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Biraz yavaş bir akışkanlıkla, çok da acele etmeden, kararlı bir şekilde tene yerleşiyor. Sonrasında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene deneli dozaj ( üç- dört fıs ) verilmelidir.  Sabunsuluk, kremsilik, yüksek tatlılık ve yapaylık gibi yapısal özellikler baştan sona etkili olduğundan kalıcılık ve fark edilirlik artmış ancak parfümün tene dengeli sıkılması gerekmiştir. Çiçeksi notalardan itibaren sıcaklık da artar. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uyun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder