23 Haziran 2023 Cuma

Jesus Del Pozo- Nightology Wild Temptation EDP / 2021

 















Jesus Del Pozo- İspanyol moda markasıdır. Bugünkü konumuz, Jesus Del Pozo- Nightology Wild Temptation isimli parfüm olacaktır. Baharatlar, meyveler, çiçeksi notalar, tütün, reçineler ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, şekerli, kremsi, kuru, yağlı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Oryantal- odunsu grupta gösterilebilir.

Üstte tarçın, şeftali, ortada muskat, safran ve alt notalarda tütün ve agar ağacı ( öd ağacı ) aromalarına yer verilmiş.

Jesus Del Pozo- Nightology Wild Temptation isimli parfümün başlangıcının baharatlar ve meyvelerle yapıldığını anladım. Şekerli tatlılık barındıran tarçın ve muskatın yanı sıra şeftali ve mango gibi biraz kremsi tonlamalar yapan meyveler vardır. Orta bölümde çiçeksi notalar ( baharatlı safran, sardunya ) ve tütün bulunuyor. Bunlar iyice sıcak ve kuru etkiler yapmakta. Tatlı ve yağlı odunsu notalar ( öd ağacı ) ve reçineler ( laden otu ? ) ile bariz bir yapaylıkla muhatap oluyoruz. Böylece sona geliniyor.

Jesus Del Pozo- Nightology Wild Temptation isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan ve boğucu bir fark edilirliği söz konusudur. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca güçlü kalıcılığı mevcuttur. Tene dengeli dozaj ( üç- dört fıs ) verilmelidir. Baharatlı- meyveli açılış nispeten ferah ve yumuşak olmuş. Ancak daha sonra genele yayılan yüksek tatlılık, sıcak ve sondaki yapaylık nedeniyle fark edilirlik ve kalıcılık artarken, tene dengeli sıkılması zorunlu olmuştur. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder