6 Haziran 2023 Salı

Memo- Flam EDP / 2021

 















Memo- Fransız parfüm firmasıdır. Şimdi Memo- Flam isimli parfümü değerlendirmek istiyorum. Tatlı, kremsi, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, amber ve odunsu notalar barındırmakta. Çiçeksi kategoride gösterilebilir.

Notaları yasemin, vanilya, bergamot, çiçeksi notalar, amber, ambrettolid, sedir ağacı ve kaşmeran olarak açıklanmış. 

Memo- Flam isimli parfümün, açılıştan kapanışa değin çok hızlı akışkanlıkla turunçgiller ( bergamot, portakal, limon ), çiçeksi notalar ( yasemin, osmantus, gül ), vanilya, amber ve odunsu notalar ( sandal ağacı ) sıralamasıyla tene yerleştiğini görüyoruz. Parfümün geneli kremsi tatlılıktaki sıcak aromalardan oluşmaktadır. Vanilya ve amber ekseninde yapaylık mevcuttur. Ama rahatsız etmiyor.

Memo- Flam isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Tene yerleştikten sonra, sahibine yönelik sakin bir fark edilirliği / tene yakın kalan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığının olması, tatlı ve kremsi rayihalarla mümkündür. Çok sıcakta boğucu olmaması için tene dengeli ( dört- beş fıs ) sıkılmalıdır. Dozaj ayarına dikkat edilirse, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Gene de dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir. Ayrıca sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatleri için de iyi bir seçenek olacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder