30 Temmuz 2023 Pazar

Carolina Herrera- 212 Men Heroes Forever Young EDT / 2021

 















Carolina Herrera- ABD moda markasıdır. Şimdi Carolina Herrera- 212 Men Heroes Forever Young isimli parfümü yorumlayacağım. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, deri ve misk aromaları barındırıyor. Tatlı, pudralı, koyu, sıcak, serin, sucul, yapay, yumuşak ve ferah esintileri var. Aromatik- meyveli grubunda gösteriliyor. 

Üst- armut, cannabis, zencefil, limon,

Orta- sardunya, adaçayı,

Alt- deri, misk, odunsu notalar.

Carolina Herrera- 212 Men Heroes Forever Young isimli parfüm, ferah ve enerjik meyveler ve turunçgillerle açılıyor. Armut, limon ve mandalina olabilir. Armut burada baskındır. Bunu ferah yeşil kokan erkeksi çiçeksi notalar takip etmekte. Sardunya, portakal çiçeği ve limon mine çiçeği hissediliyor. Aslında meyveli & turunçgilli bölümde bile sucul hissiyat var. Orta bölümde zencefil merkezli aromatik- biberli ve sıcak baharatlar var. Kakule de olabilir. Kapanışta pudralı, koyu ve yapay verilmiş deri ve misk ikilisi bulunmakta.

Carolina Herrera- 212 Men Heroes Forever Young ( Daima Genç Kahramanlar ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenmekte. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı takviye edilebilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Her mevsime uygun olmasının sebebi, baharatlar ve pudralı yapıdaki deri- misk aromalarıdır. Ayrıca deri ve miskten kaynaklanan pudralı ve yapay kokular, parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektirir. Üç- dört fıs yeter. Zaten bu şartla günlük kullanım ve sosyal faaliyet kokusu olabilecektir. Son bölüm hariç uyumlu notalar var. Dengeli tatlılık da takdir ediliyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder