2 Haziran 2023 Cuma

Jesus De Pozo- Nightology Vivid Velvet EDP / 2021

 















Jesus Del Pozo- İspanyol moda şirketidir. Şimdi Jesus Del Pozo- Nightology Vivid Velvet isimli parfümü yorumlamak istiyoruz. Tatlı, şekerli, şuruplu, kremsi, sıcak, keskin, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar misk ve amber içeriklidir. Çiçeksi grupta gösterilmiştir.

Üstte kan portakalı, egzotik meyveler, ortada yasemin, amber ve alt notalarda şeker ve yosun aromaları açıklanmış.

Jesus Del Pozo- Nightology Vivid Velvet isimli parfümün başlangıcında meyveler ve turunçgiller yer alıyor. Şekerli tatlılık içinde şuruplu hissiyat veren kan portakalı, ahududu, aslan meyvesi ve kuş üzümü algılanıyor. Turunçgiller keskin yapıdadır. Daha sonra gelen çiçeksi notalar kremsi, sıcak, yumuşak ve ferahtır. Yasemin, manolya, baharatlı sarı çiçek formunda ylang ylang ve koyu mor çiçek olarak sümbül- orkide olabilir. Bu kısım uzun sürüyor. Kremsi yapaylıktaki amber- misk ikilisiyle kapanışa geliyoruz.

Jesus Del Pozo- Nightology Vivid Velvet isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında özellikle dışarıya karşı yoğun fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca güçlü kalıcılık yapıyor. Tene dengeli sıkılması gerekiyor. Dört- beş fıs yeter. Genele yayılmış şekerli tatlılık & kremsilik ve sondaki yapaylıktan ötürü kalıcılık ve fark edilirlik artmışsa da, parfümün tene dengeli sıkılması elzem olmuştur. Ne var ki, nota geçişleri başarılıdır. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder