1 Haziran 2023 Perşembe

Carolina Herrera- Bad Boy Le Parfum EDP / 2021

 















Carolina Herrera- ABD moda markasıdır. Bugün Carolina Herrera- Bad Boy Le Parfum isimli parfümü konuşacağız. Turunçgiller, baharatlar, tütsü, deri ve odunsu notalar içeriklidir. Kuru, tozlu, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Deri grubunda gösterilmekte. 

Üstte cannabis, greyfurt, ortada karabiber, sardunya ve alt notalarda deri ve vetiver aromaları açıklanmış. 

Carolina Herrera- Bad Boy Le Parfum isimli parfümün başlangıcında çok güzel ve ferah turunçgilli baharatlar yer almıştır. Greyfurtlu / limonlu karabiber- kimyon, aynı zamanda biberli ve sıcak yapıdadır. Buna dumanı tüten sıcak tütsüler katılacaktır. Baharatlı katman da, bundan sonra iyice kuru baharatlar formuna girecektir. Son fazda kuru ve tozlu deri- odunsu notalar ( vetiver ) kombinesi de sıcaklık barındırmakta.

Carolina Herrera- Bad Boy Le Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Fakat devamında tene yakın kalmıyor, özellikle dışarıya karşı saldırgan fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmakta. Bu performansta parfümün EDP konsantrasyonunda olması kadar, baharatlı ve derili koku grupları da etkilidir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünebilirsiniz. Ayrıca gene hakim baharatlı- derili katman nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Neredeyse hiç tatlılık yok. Onun yerine sıcak ve kuru esintiler var. Aromalar birbiriyle uyumludur.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder