6 Ekim 2022 Perşembe

Giorgio Armani Prive- Iris Celadon EDP / 2017


























Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bugün Giorgio Armani Prive- Iris Celadon isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Tatlı, kremsi, yumuşak ve ferah yapısı var. Çiçeksi notalar, meyveler, aromatik otlar, baharatlar, vanilya, misk ve odunsu notalar içeriyor. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde gösterilmekte.

Üst- bergamot, aldehitler, kakule, iris,

Orta- iris, çikolata, mate yaprağı,

Alt- paçuli, misk, ambrette misk ( ebegümeci ).

Giorgio Armani Prive- Iris Celadon isimli parfüm, bence erkeksi- yeşil karakterde çiçeksi notalarla açılıyor. Çiçekler sucul ve ozonludur. Buna tatlı meyveler katılmış. İris, menekşe, lotus, armut ve limon karışımı var. Bunu yumuşak baharatlar ( kakule, biber ) takip etmekte. Yeşil bitkiler de baharatların yanında duruyor. Kişniş ve adaçayı olabilir. Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ), misk ve kremsi vanilyayla sona geliniyor.

Giorigo Armani Prive- Iris Celadon isimli parfüm tamamen ferah ve yumuşak notalardan oluşmakta. Bu sayede günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyacaktır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Tene yakın durması fark edilirlik performansını belirliyor. Günlük kullanımda tazelenmek suretiyle kalıcılığı arttırılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Tene özgürce sıkılabilir. Herhangi bir yapaylığa rastlanmayan, doğal ve enerjik koku karakteriyle beğenimizi kazanmıştır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder