8 Ekim 2022 Cumartesi

Yves Saint Laurent- La Nuit Del' Homme Eau Electrique EDT / 2017


























Yves Saint Laurent- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Yves Saint Laurent- La Nuit Del' Homme Eau Electrique ( Elektrikli Su Adamının Gecesi ) isimli parfümü değerlendiriyoruz. Buruk, metalik, tatlımsı, sucul ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, aromatik bitkiler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve vanilya ile şekillenmiş. Oryantal- fujer grubunda gösterilmiş.

Üst- mandalina, limon, yeşil elma,

Orta- lavanta, sardunya, adaçayı, portakal çiçeği,

Alt- vanilya, tonka fasülyesi, sedir ağacı, paçuli, vetiver, kaşmir ahşabı.

Yves Saint Laurent- La Nuit Del' Homme Eau Electrique- mandalina ve portakal gibi buruk ve metalik narenciye vurgularıyla başlıyor. Tatlımsı lavanta baskın olmak üzere, erkeksi yeşil çiçeklerle ( sardunya, portakal çiçeği ) devam ediyor. Buraya değin,büyük oranda ferah ve enerjik tonlamalar veriyor. Son bölümde önce kremsi verilmiş vanilya ve odunsu notaları ( paçuli ) görüyoruz. Sonra tonka fasülyesinden gelen şekerli hissiyat var. Kapanış faslındaki aromalar tamamen yapay ve sentetik olmuş.

Yves Saint Laurent- La Nuit Del' Homme Eau Electrique- hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Meyveler ve erkeksi çiçeklerden oluşan bir kolonya gibi düşünürsek, gün içinde tazelemeyle fark edilirlik ve kalıcılığı yükseltilebilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşmektedir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder