14 Eylül 2022 Çarşamba

Giorgio Armani- Code Cashmere EDP / 2017




























Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Giorgio Armani- Code Cashmere isimli bayan parfümünü yorumlamak istiyorum. Çiçeksi notalar, deri, odunsu notalar ve badem aromaları vermekte. Tatlı / şekerli, yumuşak, pudralı, sabunsu ve yapay kokuları vardır. Oryantal- çiçeksi kategorisinde gösterilmekte.

Üst- portakal çiçeği, yasemin zambağı,

Orta- kediotu, badem sütü, iris,

Alt- süet, tütsü, deri, paçuli.

Giorgio Armani- Code Cashmere- koku gruplarına göre incelenecektir : 

Pudralı ve sabunsu çiçekler açılışı yapar. İris, kediotu, yasemin ve zambak gibi kadınsı çiçekler seçilmekte. Kokusu biraz makyaj malzemesini andırıyor. Yoğun ve güçlü başlangıç, parfümün tene dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Dört- beş fıs yeter.

Şekerli badem notası, orta katmanda belirginleşiyor ve yüksek tatlılığa neden oluyor. Çok sıcak yaz günlerinde kullanmak doğru olmaz.

Deri ve paçuli, son kısımda yapay ve sentetik verilmiş. Gerçi badem notasının da etkisiyle kremsi ve parlak odunsu notalar görüyoruz.

Giorgio Armani- Code Cashmere isimli parfüm, çiçek harmanı ve badem notalarının pudralı & şekerli yapısı nedeniyle sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava gibi zaman dilimlerinde kullanılmalıdır. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapmakta. Fark edilirliği de her zaman, özellikle dışarıya karşı yoğundur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde kullanılır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder