14 Ekim 2022 Cuma

Azzaro- Chrome Pure EDT / 2017



























Azzaro- Fransız moda markasıdır. Azzaro- Chrome Pure isimli parfümü değerlendiriyoruz. Hafif, tatlımsı, yapay, kremsi ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, aromatik otlar, odunsu notalar ve baharatlar barındırmakta. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilmekte.

Üst- bergamot, mandalina,

Orta- akigala ağacı, portakal çiçeği sucul notalar,

Alt- sedir ağacı, tonka fasülyesi, mate bitkisi, beyaz misk.

Azzaro- Chrome Pure ( saf krom )- kremsi ve ferah turunçgillerle açılıyor. Mandalina ve portakal olabilir. Bunu sucul aromatik otlar takip ediyor. Adaçayı ve kişniş tahmin edilmekte. Orta katmanda hafifçe biberli baharatlar ile sıcaklık artıyor. Kakule ve biber olarak düşünüyoruz. Klasik odunsu notaları, yapay sedir ağacı temsil ediyor. Buna misk katılıyor. Böylece kapanış oluyor.

Azzaro- Chrome Pure- genelde turunçgilli ve yumuşak baharatlı erkeksi kolonya tarzındadır. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık var. Odunsu notalar hariç yapaylık yok. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Kalıcılık ve fark edilirlik performansı kaliteli bir kolonya kadardır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmaktadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder