8 Eylül 2022 Perşembe

Loewe- Solo Loewe- Esencial EDT / 2017


























Loewe- İspanyol moda markasıdır. Şimdi Loewe- Solo Loewe Esencial isimli parfüm hakkında konuşacağız. Aromatik otlar, narenciye esintileri, baharatlar, odunsu notalar ve vanilya aromaları vardır. Tatlı, kuru, buzlu, pudralı, sıcak, keskin ve ferah bir yapıdadır. Odunsu- aromatik kategorisinde gösteriliyor.

Üst- mandalina, nane, lavanta, misket limonu,

Orta- muskat, mate, kekik, biberiye, kakule,

Alt- paçuli, tütsü, tonka fasülyesi, gayakum ağacı.

Loewe- Solo Loewe- Esencial- BUZLU NOTALAR ile açılıyor : Tatlı misket limonu, keskin nane ve yeşil- tatlı lavanta harmanı ile başlangıçta BUZLU ve İÇKİMSİ HİSSİYAT oluşmuş.

Orta bölümde keskin YEŞİL BİTKİLER ( kekik, biberiye ) baskındır. Buna tatlı baharatlar ( kakule, kimyon ) destek vermekte.

Son fazda kuru paçuli, kuru ve sıcak tütsüler ve pudralı vanilya- tonka fasülyesi var.

Loewe- Solo Loewe Esencial isimli parfüm, dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Aromalar buzlu notaların harmanı, yeşil- bitkisel katman ve odunsu- vanilyalı katman olmak üzere sırasıyla devreye giriyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Kaliteli bir aromatik- odunsu kolonya tarzındadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder