14 Ekim 2022 Cuma

Salvatore Ferragamo- Uomo Casual Life EDT / 2017























Salvatore Ferragamo- İtalyan moda ve aksesuar şirketidir. Salvatore Ferragamo- Uomo Casual Life isimli parfümü değerlendireceğim. Tatlı, tozlu, yumuşak ve yapay bir yapıdadır. Çiçekler, meyveler, odunsu notalar ve kahve aroması barındırıyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- limon, menekşe, kakule,

Orta- kahve, ambroxan, sardunya,

Alt- kaşmir ağacı, sedir ağacı, misk.

Salvatore Ferragamo- Uomo Casual Life isimli parfümü koku gruplarına ayırarak değerlendireceğiz=

Tatlımsı meyveler= Limon ve kuş üzümü açılışı yapar.

Erkeksi- yeşil çiçeksi notalar= Orta bölümde önce menekşe ve leylak gibi çiçekler var.

Kahve- amber= Orta bölümün devamında tatlı, tozlu ve yumuşak gurme notaları görmekteyiz.

Odunsu notalar= Yapay ve parlak sedir ağacı kapanışı yapar.

Salvatore Ferragamo- Uomo Casual Life- meyve ve çiçek aromalarını ferah, serin ve rahatlatıcı tarzda vermiş. Gurme notalar orta bölümde tatlılığı yükseltiyor. Ama bir sorun teşkil etmiyor. Odunsu notalardaki yapaylık iyi olmamış. Meyve ve çiçekler rafine ve kaliteli verilmiş. Parfümün bileşenleri katman halinde görülüyor. Sırası geldikçe algılanıyor.

Salvatore Ferragamo- Casual Life- erkeksi kolonya olarak yapılanmış. Fark edilirlik ve kalıcılık böyle düşünülmelidir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz için idealdir. Tene yakın kalır. Hızlı akışkanlık yapar. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder