20 Eylül 2022 Salı

Giorgio Armani Prive- Vetiver D' Hiver EDT / 2017



























Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bugün, bu markanın vetiver temalı kokusu olan Giorgio Armani Prive- Vetiver D' Hiver isimli parfümü inceleyeceğiz. Turunçgiller, meyvemsi notalar, çiçeksi notalar, meşe yosunu ve odunsu notalar ile biçimleniyor. Tatlı, yumuşak, ferah ve sucul esintileri var. Aromatik- odunsu grubunda gösterilebilir. Notaları henüz hiçbir kaynakta açıklanmamış. Bu yüzden, tahmin yürüterek yorum yapacağız...

Giorigo Armani Prive- Vetiver D' Hiver parfümünün ana karakteri limonlu- meşe yosunlu vetiver temasıdır. İlk anda bu aroma tenime sıkıca yerleşti. Canlı, enerjik ve tatlımsı rayihalarla esti. Açılışı gerçekten çok kaliteli ve doğal limon kolonyası tandansı veriyor. Ve bu hissiyat gayet uzun sürüyor.

Giorigio Armani Prive- Vetiver D' Hiver- daha sonra ikinci ana tema olarak, yeşil karaktere evrilmekte. Bu yeşil hissiyatı toparlarsak, önce yeşil erkeksi çiçekler ve devamında yeşil bitkiler ( otlar, yapraklar, çimenler ) var... Sümbül, yasemin, lotus, leylak ve turunç yaprağı ve selvi bitkisi gibi akuatik tarzda- sucul çiçeklerin harmanından bahsetmeliyiz. Tene oturma bu noktadan itibaren başlıyor.

Kapanışa doğru, incir ve incir yaprağı benzeri tatlı meyveler / otlar algıladım. Bunu limon- bergamot tarzında ferah ve biraz asitli turunçgiller takip ediyor. Portakal çiçeği gibi turunçgilli çiçeksi nüanslardan da bahsedilebilir. Son olarak misk ve tatlı paçuli geliyor.

Çeşitli kaynaklarda, bu parfümün Giorigio Armani Prive- Vetiver Babylone ' un yerine piyasaya sürüldüğü ve bir yeniden yorumlama olduğu bilgisine ulaştım.

Giorgio Armani Prive- Vetiver D' Hiver- kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapıyor. Orta bölümden başlayarak hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Yeşil karakterdeki aromaları harmanlanmış, diğerleri de bunları çevreliyor. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için ideal bir seçim olacaktır.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder