6 Eylül 2022 Salı

Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Parfüm EDP / 2017



























Bottega Veneta- İtalyan moda şirketidir. Bugün Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Parfum ismi verilen parfümle ilgili düşüncelerimizi belirteceğiz. Tatlı, yumuşak ve ferah bir yapısı var. Odunsu notalar, deri, tonka fasülyesi ve baharatlarla biçimleniyor. Deri grubunda gösteriliyor.

Üst- sedir ağacı, kakule,

Orta- pimento, köknar reçinesi,

Alt- deri, laden otu, tonka fasülyesi.

Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Parfum- merkezde- orta katmanda pembe biber ve kakule gibi tatlı baharatları kullanıyor. Tatlı baharatları başlangıçta / önden yumuşak sedir ağacı destekliyor. Böylece yumuşak odunsu notalı baharatların ana koku formu olduğunu görüyoruz.

Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Parfum- baharatlardan sonra yumuşak deri temasını ileri sürmektedir. Son kısımda, tonka fasülyesi ile tatlılık artmaktadır. Tene yapışkan biçimde oturuyor.
 
Bottega Veneta- Bottega Veneta Pour Homme Parfum isimli parfümde, odunsu baharatlar bir harman oluşturuyor. Deri ve tonka fasülyesi ise, birbirini takip eden iki ayrı katmandır. Uyumlu notalar var. Yalnız yüksek tatlılık ve yapaylık nedeniyle dengeli sıkılması gerekir. Bu minvalde sonbahar-kış, soğuk havalar ve akşam saatleri için uygundur. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde kullanılır. Fark edilirlik tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapmaktadır. Yavaş bir akışkanlıkla tene yerleşiyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder