13 Ekim 2022 Perşembe

Lacoste- Lacoste L'Homme EDT / 2017


























Lacoste- Fransız moda markasıdır. Daha çok, spor giyim ve spor malzeme üzerine çalışıyor. Bugün Lacoste- Lacoste L'Homme isimli parfümü inceleyeceğiz. Meyveler, turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar, amber ve vanilya gibi koku nüansları var. Tatlı, yumuşak, kremsi ve ferah esintiler yapıyor. Odunsu- baharatlı kategoride gösteriliyor.

Üst- mandalina, portakal, ayva, ravent bitkisi,

Orta- karabiber, zencefil, yasemin, badem,

Alt- sedir ağacı, odunsu notalar, amber, vanilya, misk.

Lacoste- Lacoste L'Homme isimli parfümün, orta katmanda yer alan karabiber ve kakule tandanslı meyveli baharatlarını çok beğendim. Modern- tatlı baharat geleneğine atıf yapıyor. Baharatlardan önce, açılışta tatlı meyveler ve turunçgiller var. Ayva, kuş üzümü ve portakal gibi meyve çeşnisinden bahsedebiliriz. Yumuşak odunsu notalar, sedir ağacının yönetimindedir ve son kısma gelirken karşımıza çıkar. Buna tatlı amber ve kremsi vanilya destek verir. Böylece parfüm tenden ayrılır.

Lacoste- Lacoste L'Homme isimli parfüm dengeli tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Tatlılık genele yayılmıştır. Açılışı meyveler domine ediyor, sonrasında baharatları da tatlandırıyor. Sadece bir miktar, ekşimsi portakal benzeri hissiyat var. Açılış ve orta bölüm meyvemsi tatlılığa, son bölüm de kremsi tatlılığa doğru evrilmektedir. Tatlılık açısından tak parça katman mevcuttur. Bunun dışında bütün koku nüansları harman halinde, iç içe geçmiştir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Bu haliyle kaliteli erkeksi kolonya tarzındadır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazelenerek, daha kalıcı performans elde edilebilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder