2 Ekim 2022 Pazar

Carolina Herrera- 212 VIP Black For Men EDP / 2017


























Carolina Herrera- ABD merkezli moda firmasıdır. Bugün Carolina Herrera- 212 VIP Black For Men isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, şekerli, yapay, keskin ve ferah yapısı var. Turunçgiller, aromatik bitkiler, vanilya, lavanta ve bir miktar baharatımsı vurgulara sahiptir. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üstte absinth, anason, rezene, ortada lavanta, alt notada misk ve vanilya aromalarına yer verilmiş. Bunlara ekleme yapacağız.

Carolina Herrera- 212 VIP Black For Men- genel anlamda içkimsi turunçgiller ve aromatik otlarla başlıyor diyebiliriz. Bergamot ve greyfurt gibi tatlı narenciye esintileri ve keskin rezene ve kişniş gibi bitkiler mevcuttur. Devamında yeşil kokan tatlı lavanta geliyor. Şekerli vanilya ve tonka fasülyesi işbirliğiyle sona geliniyor.

Genel durum bu merkezdeyken, parfüm hızlı akışkanlıkla tene yerleştikten sonra keskin anason kokuları alıyoruz. Evet, hem tene yerleşmesi çabuk oluyor, hem de karakterini kısa sürede belli edip tene yakın kalıyor.

Carolina Herrera- 212 VIP Black For Men- şekerli ve yapay tonlamalar verdiği için dengeli sıkılmalıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Fark edilirliği her daim yüksek ve yoğundur. Kalıcılık performansı için, aromatik tarzda erkek kolonyası referans verilebilir. Gün içinde tazelenebilir ama çok sıcakta sıkılmaz. Daha ziyade serin yaz akşamları, sonbahar- kış dönemi ve soğuk havalarda kullanılır. Dış mekân davet ve toplantıları ile gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder