29 Eylül 2022 Perşembe

Gucci- Guilty Absolute Pour Femme EDP / 2017



























Gucci- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Gucci- Guilty Absolute Pour Femme ismini taşıyan parfümü değerlendirmek istiyoruz. Genelde tatlı, kremsi ve yumuşak rayihaları var. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve amberle şekilleniyor. Şipre- meyveli grubunda gösteriliyor.

Üst- kuş üzümü, bergamot, pembe biber,

Orta- gül, selvi bitkisi, odunsu notalar,

Alt- amber, paçuli.

Gucci- Guilty Absolute Pour Femme- açılıştan kapanışa kadar tatlı- kırmızı meyveler ( kuş üzümü, çilek ve mayhoş vişne ), tatlı ve ferah gül, kremsi yumuşak çiçeksi notalar ( baskın gül teması, frezya ve manolya ), kremsi paçuli ve amber gibi aromaları vermektedir. Bu aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe tene yerleşmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır.

Gucci- Guilty Absolute Pour Femme isimli parfüm, tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazelenebilir. Ne var ki, çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu olmaktadır. Fark edilirliği ilk anda yoğun ve güçlüdür. Çünkü açılıştaki şekerli tarza yakın meyveler ve yoğun kremsi rayihalar bunda etkilidir. Gene de notaların birbiriyle uyumu dikkatlerden kaçmaz. Sonra tensel koku formuna geçer ve sakinleşir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygun bir yapısı var.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder