10 Ağustos 2022 Çarşamba

Mont Blanc- Legend Night EDP / 2017
























Mont Blanc- Fransız aksesuar, deri eşya ve dolma kalem üreticisidir. Bugün, Mont Blanc- Legend Night isimli parfümü yorumlayacağız. Meyvemsi notalar, aromatik bitkiler, baharatlar, deri ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, yumuşak, sıcak, yapay ve keskin aromaları var. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, adaçayı, nane, kakule,

Orta- sedir ağacı, lavanta, menekşe, elma, köknar reçinesi,

Alt- vetiver, vanilya, akigala ağacı, paçuli, misk.

Mont Blanc- Legend Night isimli parfümün başlangıcında meyvemsi ve sıcak baharatlar var. Kakule ve biber tahmin edilmekte. Tatlı lavanta ve keskin- mentollü naneden oluşan aromatik otlar bunu desteklemekte. Yeşil kokan bitki ve erkeksi çiçeksi notalar karışımı var. Menekşe ve sardunya olabilir. Kapanışta tatlılığı yükselten tonka fasülyesi baskındır. Yapay deri ve tütsü de hissediliyor.

Mont Blanc- Legend Night ( Efsane Gece )- son bölümdeki yüksek tatlılığa rağmen, tene özgürce sıkılabilir. Notalar harman halindedir ve iç içe geçmiştir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyacaktır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Kalıcılığı kaliteli bir kolonya kadardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder