18 Ağustos 2022 Perşembe

Juliette Has a Gun- Sunny Side Up EDP / 2017

 















Juliette Has a Gun- Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Juliette Has a Gun- Sunny Side Up isimli parfümü değerlendiriyoruz. Vanilya, reçineler, hindistancevizi sütü, çiçeksi notalar, baharatımsı nüanslar, odunsu notalar ve misk gibi koku içerikleri veriyor. Tatlı, kremsi, pudralı, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmiş. 

Üst- vanilya özü, amyris ağacı, yasemin, 

Orta- sandal ağacı, hindistancevizi sütü, süsen kökü, yasemin,

Alt- Iso E Super, ambrette ( misk ebegümeci ). 

Juliette Has a Gun- Sunny Side Up ( Yukarısı Güneşli )- ferah tropik bir açılışa sahne oluyor. Bu açılışta kremsi vanilya- vanilyalı reçineler & tatlı hindistancevizi sütü harmanı var. Sonra gene kremsi tonlamalar içinde çiçeksi notalar ( yasemin, frezya ) geliyor. Orta katmanın devamında, bu defa pudralı çiçeksi notaları ( iris, ebegümeci, ylang ylang ) hissediyoruz. Baharatlı vurgular da yapılmış. Sonlara doğru odunsu notalar ve misk var. Tatlı ve kremsi kokan sandal ağacı- misk kombinesi ve gene kremsi yapay vetiver algılanmakta. Kapanışta bariz bir yapaylık var.

Juliette Has a Gun- Sunny Side Up isimli parfümde, başlangıç harmanından sonraki bütün aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla çiçeksi notalara geliniyor. Buradan itibaren, dışarıya karşı etkili olabilen fark edilirliği var. EDP konsantrasyonunda olması dolayısıyla, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu güçlü kalıcılık performansı söz konusudur. Bütün katmanlarda enerjik ve sıcak tonlamalar takdir ediliyor. Geneldeki kremsi ve pudralı rayihalar, tene dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Dört- beş fıs yetecektir. Sabahleyin ve çok sıcak yaz günlerinde kullanılmaz. Daha ziyade sonbahar- kış, ılık ilkbahar sezonu, soğuk havalar ve akşam vakti için idealdir. Dış ortamda düzenlenen kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder