15 Ağustos 2022 Pazartesi

Bvlgari- Pour Homme Atlantiqve EDT / 2017



















Bvlgari- İtalyan moda markasıdır. Bugün Bvlgari- Pour Homme Atlantiqve isimli parfümü değerlendirmek istiyoruz. Tuzlu, tatlımsı, metalik, yapay ve yumuşak bir yapıdadır. Sucul ve ozonik notalar, turunçgiller, amber, yosun, çiçeksi notalar ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- akuatik kategoride gösterilmekte.

Üst- limon, bergamot, su notaları, adaçayı,

Orta- ambergis, deniz notaları, elma,

Alt- paçuli, sandal ağacı, vetiver, benzoin, amber ağacı.

Bvlgari- Pour Homme Atlantiqve- narenciye esintilerini başlangıca yerleştirmiş. Portakal ve bergamot var. Bunlar metalik ve tuzlu yapıdadır. Devamında tuzlu deniz suyu ve ozon notaları geliyor. Orta bölüme geçildiğinde yeşil kokan erkeksi çiçeksi notalar ( sardunya, yasemin ) ve yeşil paçuli temalı odunsu notalar hissediyoruz. Son bölümdeki tatlı amber, yumuşak sedir ağacı ve yosun notaları yapay ve sentetik kullanılmış.

Bvlgari- Pour Homme Atlantiqve isimli parfüm, yeterli kaliteye sahip, ferah ve enerjik erkeksi kolonya havasındadır. Fark edilirliği gerçi ilk anda yoğundur ama sonra sakinleşip, hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı yükseltilebilir. Sosyal ortamlara, ilkbahar- yaz sezonuna ve genel beğeniye uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Yapay aromalara rağmen dengeli tatlılık görülmekte.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder