11 Ağustos 2022 Perşembe

Hugo Boss- Iced EDT / 2017


























Hugo Boss- Alman moda markasıdır. Bugün Hugo Boss- Iced isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, keskin, yumuşak, sıcak, buzlu- sucul ve asitli rayihaları bulunmakta. Turunçgiller, aromatik otlar, baharatlar, odunsu notalar ve amber gibi koku nüanslarına sahiptir. Aromatik- baharatlı kategorisinde gösterilebilir.

Üstte nane, yeşil çay, ortada ardıç meyvesi, portakal, alt notada vetiver aromaları açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız.

Hugo Boss- Iced- buzlu nane ve keskin ve asitli mandalina notalarıyla başlamakta. Sucul etkiler de mevcuttur. Devamında tatlımsı ve biberli baharatlar sahne alıyor. Sıcak zencefil ve kakule baskındır. Yeşil kokan ferah vetiver ve yumuşak amber kapanışı yapmakta. Amber tende daha uzun süre kalacak ve tatlımsı hale gelecektir. Ancak bunun öncesinde, baharatlı kokuların tene tutunduğu ve yapıştığı bir dönem olacaktır.

Hugo Boss- Iced isimli parfüm, genel hatlarıyla Giorgio Armani- Code Sport isimli parfümden esintiler sunuyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar görülmekte. Hızlı akışkanlıkla karakterini ortaya koymakta. Baskın özelliği buzlu nane ve keskin mandalina ile takviye edilmiş baharatlı bir parfüm olmasıdır. Fark edilirliği her daim güçlü ve yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcı olmayı başarıyor. Ne var ki, arzu edilirse günlük kullanımda tazeleme yapılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder