11 Eylül 2022 Pazar

Hugo Boss- Bottled Tonic EDT / 2017


























Hugo Boss- Alman moda şirketidir. Şimdi Hugo Boss- Bottled Tonic ismi verilen parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, yumuşak ve ferah esintileri var. Narenciye, baharat ve odunsu nota gibi bileşenler veriyor. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, portakal, limon, elma,

Orta- zencefil, tarçın, karanfil, sardunya,

Alt- vetiver, odunsu notalar.

Hugo Boss- Bottled Tonic- bütün katmanlarda sucul- akuatik bir hava vermektedir. Bu nedenle, özellikle açılış kısımda belli ölçülerde keskin ve metalik vurgular vardır. Tatlı ve enerjik narenciye dokunuşları ( portakal- mandalina ) başlangıçta algılanır. Hemen sonrasında, biberli tarçın olarak özetleyebileceğimiz yumuşak baharatlar var. Kapanış faslında yumuşak vetiver, odunsu notaları temsil ediyor.

Hugo Boss- Bottled Tonic- son kısımda seyreltilmiş ve sulandırılmış odunsu notaları kullanmakta. Sucul- akuatik esintiler, turunçgillere ve baharatlara da sirayet etmiş. Kolonya tarzı bir koku olmuş. Fark edilirlik ve kalıcılık, kolonya gibi düşünülmelidir. Günlük kullanımda tazelenir. Sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlık yaparak tene yakın durur. Aromalar tene yerleştikten sonra, harman halinde kaynaşır.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder