9 Ekim 2022 Pazar

Juliette Has a Gun- Moscow Mule EDP / 2017



























Juliette Has a Gun- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Juliette Has a Gun- Moscow Mule isimli parfümü inceliyoruz. Turunçgiller, misk, baharatlar ve ozonlu notalarla  şekilleniyor. Ferah, yumuşak, yapay, tatlı, kremsi, kuru ve sıcak esintileri var. Turunçgil- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, limon, misket limonu,

Orta- zencefil, elma, hedione molekülü,

Alt- odunsu notalar, amber ağacı, ambrette miski ( ebegümeci ), beyaz misk.

Juliette Has a Gun- Moscow Mule isimli parfümün açılışında ve devamında turunçgiller var. Önce yeşil kokan turunçgiller ( bergamot, mandalina ) ve sonra da kremsi turunçgiller ( misket limonu ) hisediliyor. Hatta turungilli- yeşil çiçeksi notalar ( limon mine çiçeği ) olabilir. Bunu kuru zencefil tarzında sıcak ve biberli baharatlar takip ediyor. Yanız orta katmanda ilginç bir uygulama var : Kuru zencefil, ozonlu notalarla sentezlenmiş. Yapay ve seyreltilmiş misk notası kapanışı yapmaktadır.

Juliette Has a Gun- Moscow Mule isimli parfüm, bu haliyle yeşil kokan- erkeksi turunçgilli bir kolonya gibidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tensel koku olmasıyla belirlenir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Yapay misk haricinde sorunlu nota yok. Nota geçişleri başarılıdır. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun prfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder